OKULUMUZUN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI

Alpaslan ilk ve Ortaokulu 12 ve 18 Mart haftaları münasebetiyle düzenlediği programda Milli Şair Mehmet Akif'i ve Çanakkale şehitlerini yâd etti. Düzenlenen programda günlerin anlam ve önemine binaen yapılan öğretmen konuşmalarının ardından birçok etkinlik düzenlendi. Fon eşliğinde okunan şiirler duygulu anların yaşanmasına vesile olurken bağlama eşliğinde korolarla söylenen türküler dinleyenlere güzel anlar yaşattı. Programın sonunda tüm okulun katıldığı Çanakkale Türküsü (karaoke) programın en beğenilen kısmı oldu. Eğitici çizgi filmlerin de izlendiği programda okul ve ilçe genelinde düzenlenen yarışmalara katılan ve derece alan öğrenciler de unutulmadı. Mehmet Akif Ersoy temalı resim yarışmasında ilçede üçüncü olan 4/A sınıfı öğrencimiz Zeynep Yaren Aydın'a alkışlar eşliğinde ödülü verildi. Okul idaresi olarak programı düzenleyen Türkçe öğretmenimiz Recep KEKLİKÇİ ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Serhat KENASARI'ya teşekkür ederiz.